www.badiadelvalles.cat
La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i el Centre Reempresa de Catalunya posen en marxa Reempresa | Establiments comercials municipals, un nou programa que pretén reduir el nombre de locals buits de titularitat municipal als municipis de la província de Barcelona, amb l'objectiu de fomentar el lloguer.

L'Ajuntament de Badia del Vallès ha volgut ser el primer a formar part d'aquest projecte posant tots els seus locals comercials disponibles per ser ocupats al web de Reempresa i que es poden localitzar a l'apartat Establiments Comercials Municipals.  

Aquest programa va dirigit, tal com passa amb les parades disponibles dels mercats municipals, a facilitar la difusió entre les persones emprenedores dels avantatges d'iniciar una activitat comercial en un espai municipal (menys cost, més garanties, suport...).

A través del mercat web de Reempresa es poden visitar tots els locals que actualment estan a disposició per posar en marxa una idea empresarial o per agafar el relleu d'un negoci en funcionament en una nova ubicació.

Qualsevol persona que n'estigui interessada pot fer arribar un correu electrònic a info@reempresa.org i demanar informació dels locals en què estigui interessat, i també es pot posar en contacte directe amb el servei de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Publicat el 08.02.2023