www.badiadelvalles.cat
L'exposició sobre el Voluntariat per la llengua vol animar la població a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal, que no ha parat de créixer des de la seva creació.

El voluntariat per la llengua posa en contacte persones que volen practicar la conversa en català (aprenents) amb persones que el parlen (voluntaris) per adquirir fluïdesa a l'hora de parlar-lo. Es pot participar en el Voluntariat per la llengua de manera presencial o en línia.

L'any 2022, a Badia, es van formar 27 parelles lingüístiques: 19 de presencials i 8 de virtuals. Hi ha 2 entitats que participen en el programa i 19 establiments col·laboradors, on les parelles lingüístiques i l'alumnat dels cursos de català poden fer-hi pràctiques reals de conversa.

El concurs consta de 7 preguntes que es poden contestar en línia (mitjançant el codi QR de l'exposició, que es troba en els cartells de difusió, o en aquest enllaç) o mitjançant les butlletes que hi ha a la mateixa Biblioteca, al Casal Cívic o que us podeu descarregar aquí i lliurar-les a qualsevol d'aquests llocs.

Butlleta de participació

Butlleta de participació

Fitxer: Butlleta_en_paper_Badia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 361.35 kB

El lliurament del premi a la persona guanyadora serà el 2 de març, a les 17.30 h, a la Biblioteca.

Web sobre el Voluntariat per la llengua: https://www.vxl.cat/

Per participar en el Voluntariat per la llengua a Badia, cal posar-se en contacte amb el Servei Local de Català, al Casal Cívic (2a planta) o trucar al telèfon 637 388 189. També es pot enviar un correu a l'adreça electrònica vxl.vo3@cpnl.cat.

Cartell de l'activitat

Publicat el 28.02.2023