www.badiadelvalles.cat

A partir de demà, 1 d'abril, ja pots reservar la teva entrada per a l'obra de teatre Ana y Serafín, inquilinos de la periferia, que explica la història d'una família de Badia. L'obra es farà a l'Auditori Municipal Antonio Díaz – El Mago Pop, el dissabte 15 d'abril, a les 19 hores. Podràs fer la reserva, a https://recintes.cat/badiadelvalles a partir de demà a les 10 hores. Les entrades són gratuïtes.

Ana y Serafín són dues persones discretes i senzilles que han sobreviscut a la transició viscuda després de la II República passant per una guerra civil, una postguerra acompanyada d'una llarga dictadura i la transició a la democràcia. Es tracta d'una mirada a la història recent d'Espanya, una proposta de teatre íntim de proximitat. L'obra és original de David Martínez, que és el director, i està interpretada per Rafa Sánchez, el fill dels protagonistes de la història.

La companyia de teatre Factoria Los Sánchez/Rafa Sánchez està especialitzada en teatre social i anteriorment a l'obra ha organitzat unes trobades amb persones veïnes del municipi per recollir les seves vivències personals.

Viu i reviu la seva història, el 15 d'abril, a l'Auditori Antonio Díaz – El Mago Pop.

Cartell de l'obra

Publicat el 31.03.2023