www.badiadelvalles.cat
La Jugatecambiental de Badia inicia, demà diumenge, la temporada de primavera al Parc de Joan Oliver, amb activitats d'11 a 13.30 hores. Demà oferirà una marató de jocs.

La Jugatecambiental de Badia, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, forma part de les 900 propostes educatives als parcs i platges metropolitans que es fan tots els caps de setmana, fins al mes de novembre.

La programació de la temporada es basa tant en propostes autoguiades com en propostes dirigides per educadors ambientals, que permetran descobrir els valors  dels parcs i les platges metropolitans, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones o els hotels d'insectes. Així mateix, els participants podran gaudir d'espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció, jocs motors i, com a novetat, espais de lectura, gràcies a la col·laboració amb algunes biblioteques.

La programació de les diferents Jugatecambientals es pot consultar al seu perfil d'Instagram i també al web de l'AMB . No es requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l'espai disponible.

Pots consultar les activitats de la Jugatecambiental de Badia al cartell que adjuntem.

Cartell de l'activitat

Publicat el 06.05.2023