www.badiadelvalles.cat

L'Ajuntament de Badia, juntament amb un equip de professionals de diferents serveis i recursos, i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Cooperativa Etcèteres, organitza una sessió sobre salut mental a Badia, per conèixer l'estat de salut i el benestar emocional de la ciutadania. La sessió tindrà lloc el 8 de juny a les 17.30 h a l'edifici Antonio Machado (al costat de l'edifici El Molí), amb una durada aproximada d'una hora i mitja. Per participar, inscriu-te en aquest enllaç: https://bit.ly/SalutMentalBadia.

La sessió forma part d'una diagnosi sobre la salut mental comunitària del municipi. L'objectiu principal és conèixer quin és l'estat de salut i benestar emocional de la població de Badia, recollint i analitzant les necessitats de la població i els seus patiments, per tenir informació sobre els grups de població que poden estar passant una situació més delicada, els recursos existents que treballen per a la salut mental i el benestar emocional, els recursos que serien necessaris, etc.

Fins al moment s'han realitzat entrevistes individuals o molt reduïdes i, també, sessions grupals amb diferents col·lectius on s'han tractat les mateixes qüestions. Ara és el moment de la ciutadania, i, per aquest motiu, s'ha organitzat aquesta sessió grupal oberta a la participació de tota la població de Badia del Vallès.

Si vols dir la teva, inscriu-t'hi i participa!

Cartell de l'activitat

Publicat el 18.05.2023