www.badiadelvalles.cat
La Jugatecambiental de Badia inicia diumenge la temporada de tardor al Parc de Joan Oliver, amb activitats d'11 a 13.30 hores. La Jugatecambiental de Badia, organitzada per l´Àrea Metropolitana de Barcelona, forma part de les propostes educatives als parcs i platges metropolitans que es fan tots els caps de setmana.

La programació de la temporada es basa en propostes autoguiades i dirigides per educadors ambientals que permeten descobrir els valors dels parcs i les platges metropolitans, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones o els hotels d'insectes. Així mateix, els participants podran gaudir d'espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció, jocs motors i, com a novetat, espais de lectura, gràcies a la col·laboració amb algunes biblioteques.

La programació de les diferents Jugatecambientals es pot consultar al seu perfil d'Instagram i també al web de l'AMB . No requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l'espai disponible.

Pots consultar les activitats de la Jugatecambiental de Badia al cartell que adjuntem.

Cartell de les activitats

Publicat el 06.09.2023