www.badiadelvalles.cat
Badia del Vallès serà, juntament amb el Prat de Llobregat i Sant Joan Despí, ciutat protagonista de la tercera edició de la campanya Mercats Sostenibles, que la Diputació de Barcelona durà a terme el mes de novembre.

Mercats sostenibles és una campanya per reduir els plàstics d'un sol ús als mercats municipals, en benefici del medi ambient i de la salut. Com a tret d'identitat aquesta campanya, a més de les accions comunicatives que es duen a terme al mercat municipal, compta amb la participació d'alumnat de secundària del municipi que hi participa a través d'un projecte d'aprenentatge i servei.

En aquesta edició hi participaran l'IES Badia i l'IES Federica Montseny de Badia del Vallès, l'IES Salvador Dalí del Prat de Llobregat, i l'Institut Francesc Ferrer i Guàrdia, l'Escola Gran Capità i l'Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí. Durant els mesos de setembre i octubre els alumnes aprendran sobre els plàstics i envasos d'un sòl ús i el seu impacte sobre el medi ambient i sobre la salut de les persones. Amb tot aquest bagatge contribuiran a fer arribar als clients la necessitat de no fer servir plàstics d'un sol ús i de potenciar alternatives per fer una compra sense generar residus.

En aquest vídeo pots conèixer com funciona la campanya:

×  
Mercats sostenibles Mercats sostenibles

Mercats sostenibles és un projecte conjunt de la Gerència de Serveis de Comerç i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments i els mercats municipals.

Publicat el 15.09.2023