www.badiadelvalles.cat
Diumenge al matÝ, la Jugatecambiental del Parc de Joan Oliver participarÓ en el Bioblitz MetropolitÓ organitzat per l┤└rea Metropolitana de Barcelona. L'espai de joc de la Jugatecambiental estarÓ obert d'11.30 a 13.30 h i l'activitat es farÓ de 12 a 13 h.

El Bioblitz Metropolità és una gimcana de biodiversitat, a on es tracta d'elaborar de manera participativa un inventari de les espècies animals i vegetals del parc.
Les dades recollides s'inclouran dins les webs Ornitho i Ocells dels jardins, i a través de l'App NaturaList, i es podran observar al visor de fauna del web de l'AMB.

El Bioblitz Metropolità és una gran jornada de ciència ciutadana a la qual es fan activitats de recerca de la biodiversitat present als parcs i platges metropolitans de manera simultània. Les persones que participen tenen l'oportunitat de conèixer de prop la gran biodiversitat dels nostres entorns més propers.

El Bioblitz s'integra en la programació de la celebració de la Quinzena de la Biodiversitat, dues setmanes plenes d'activitats que tenen com a objectiu destacar la importància dels parcs i les platges en la seva millora, en el context del teixit urbà de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Cartell de l'activitat

Publicat el 24.05.2024