www.badiadelvalles.cat
Santpedor, El Parc de l'Agulla, a Manresa, i Sant Fruitós de Bages han estat els escenaris de la darrera caminada del cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als 100”, que enguany va inaugurar Badia del Vallès. A la darrera caminada van participar un bon nombre de badiencs i badienques en un acte que va reunir un total de 73 municipis de la demarcació de Barcelona.

Les activitats es van iniciar amb una caminada des de Santpedor fins al Parc de l'Agulla. Un cop allà es va realitzar un taller de marxa nòrdica i una activitat suau de moviment expressiu. Al migdia es va fer el dinar i es va oferir una activitat de ball. L'acte es va cloure amb parlaments i l'entrega de diplomes als participants del cicle de passejades per part de l'alcaldessa, Eva Menor.

En el curs 2018-2019 han participat 73 municipis, 8 més que a l'edició anterior, i el 65,8% dels 3.744 participants ho han fet a tres o quatre passejades. A més dels beneficis saludables que aporta l'activitat física de caminar, aquest projecte ofereix la possibilitat de conèixer diversos entorns de la demarcació de Barcelona i gaudir de la natura d'una manera adaptada a la gent gran.

Publicat el 17.05.2019