www.badiadelvalles.cat
Dissabte 15 de juny, a les 12 del migdia i a la Sala de Plens de l'ajuntament, va tenir lloc la sessió de constitució del Consistori de Badia del Vallès que va designar Eva Menor com a alcaldessa de la ciutat per al mandat 2019-2023.

Els regidors i les regidores que van ser elegits a les eleccions municipals que van tenir lloc el 26 de maig van prendre possessió dels seus càrrecs i van votar la persona que consideraven que havia de ser nou alcalde o alcaldessa de Badia. La candidatura d'Eva Menor va aconseguir un total de 10 vots dels 17 vots que conformen el ple, així que va aconseguir la majoria absoluta.

En els seus parlaments, els representants dels grups polítics van realitzar valoracions sobre el procés electoral i l'elecció de la candidata socialista. Així, Ana María Salud Luque, de Totes Fem Badia, va criticar la campanya realitzada pel grup socialista; Amalia Frutos, de Ciutadans, es va comprometre a treballar per la millora de les condicions de vida dels veïns i les veïnes de Badia, i Roberto Castillo es va congratular de l'entrada d'ERC al consistori.

El ple per al mandat 2019-2013 està conformat per Eva Menor, Josep Martínez, María José Infante, Antonio García, Mª Encarnación Rodrigo, Rafael Moya, María José Granados, Iván Sanz, Montserrat Jiménez i Antonio Rodríguez (PSC-CP); Ana María Salud Luque, Nerea García, Mª Pilar Paz i José Manuel López (Totes Fem Badia); Amalia Frutos i Juan José Barcala (Ciutadans), i Roberto Castillo (Esquerra Republicana).

Després de la votació es va lliurar a la nova alcaldessa la vara de comandament, que simbolitza la seva responsabilitat. L'acte va finalitzar amb la salutació entre els regidors i regidores i amb el nombrós públic assistent.

Publicat el 17.06.2019