www.badiadelvalles.cat
Les veïnes poden adreçar-se al servei per resoldre dubtes o consultes davant la situació d'excepcionalitat que vivim aquests dies.
L'Ajuntament ofereix un servei gratuït d'assessorament jurídic per a dones
L'Ajuntament de Badia del Vallès recorda a les ciutadanes que, com sempre, compten amb el servei gratuït d'assessorament jurídic, dins del servei d'Atenció a la Dona, que pot resultar especialment útil en aquesta situació d'excepcionalitat en què ens trobem.

Es pretén així oferir un servei proper a la ciutadania per atendre sol·licituds d'informació, orientació, assessorament i consultes, especialment en àmbits de dret civil i de família (guarda i custodia), situacions de violència de gènere i domèstica, penal o laboral, i d'altres situacions o problemàtiques que les afectin. El servei s'ofereix a través de l'Associació Dones Juristes.

Aquelles dones que vulguin fer una consulta o exposar el seu cas, poden fer-ho a través del formulari que trobaran al següent enllaç.

El servei es posarà en contacte per tal de concretar dia i hora per fer l'assessorament en línia o via telefònica.

Dones Juristes és una associació jurídica constituïda a Barcelona l'any 1989. Els seus objectius principals són vetllar per la legislació i jurisprudència que afecta les dones; lluitar contra la violència de gènere; treballar per aconseguir la igualtat de drets i obligacions entre les persones en tots els camps de la societat, així com promoure la col·laboració de les dones juristes per una societat més fraternal i solidària, prestant assistència i serveis jurídics a les dones.

Publicat el 27.03.2020