www.badiadelvalles.cat
La comunitat musulmana ha iniciat el Ramadà, que ha de celebrar d'acord amb les mesures establertes arran de la crisi sanitària. Per tant, és una celebració reservada a la intimitat familiar i allunyada de la dimensió comunitària habitual.

La Covid-19 imposa restriccions en aquest sentit, així que no es permeten les concentracions de persones, tant als centres de culte com a l'espai públic. La comunitat musulmana no pot celebrar enguany l'iftar (el trencament del dejuni) col·lectivament ni realitzar les oracions de manera comunitària. Tampoc es podrà celebrar l’îd-al-fitr (la festa que conclou el Ramadà), obert a tot el veïnat com s'ha fet habitualment a molts municipis. Com a alternativa es preveu utilitzar les xarxes socials i les plataformes digitals com a mitjà per mantenir el contacte i les relacions entre la comunitat.

Adjuntem una sèrie d'informacions perquè les persones que celebren el Ramadà ho puguin fer complint les mesures de seguretat per tal de protegir-se elles mateixes i les persones del seu entorn.

La Policia Local de Badia del Vallès ha editat un document amb les indicacions a seguir, que incorporem a continuació.

Recomanacions per al Ramadà de la Policia Local de Badia del Vallès

Recomanacions per al Ramadà de la Policia Local de Badia del Vallès

Fitxer: Recomanacions_Policia_Local.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 37.77 kB

Publicat el 24.04.2020