www.badiadelvalles.cat
El web de l'Ajuntament ha publicat el document de treball del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social a Badia del Vallès. Aquest document, creat a partir de reunions amb tots els grups polítics i amb agents socials i col·lectius veïnals de la població, vol donar resposta a les necessitats de la ciutat arran de la pandèmia del coronavirus i integra mesures acordades amb l'Associació de Comerciants. Ara pots fer les teves aportacions per completar el seu abast.

El pla s'estructura en tres grans àmbits, econòmic, social i espai públic, per oferir una estratègia de futur.

Gairebé 1 milió d'euros per a la reconstrucció econòmica i social de la ciutat
El document recull les prioritats per donar resposta a les necessitats ocasionades per la crisi sanitària, social i econòmica de la COVID-19 a la nostra ciutat.

Per fer front a aquestes despeses, l'Ajuntament planteja de manera inicial fer una reserva de crèdit per import de 300.000 euros de l'actual pressupost, provinent d'aquelles partides pressupostàries corresponents a despesa prescindible, com ara, les despeses de la Festa Major o altres activitats i compres no essencials. La valoració econòmica inicial total del pla, amb les aportacions d'entitats supramunicipals, se situa en 941.753,53 euros.

El pla, amb mirada estratègica, integral i inclusiva, serà l'eina per a la planificació de la reconstrucció econòmica i social de la ciutat, afectada per la crisi produïda per la pandèmia de la COVID-19.

Digues la teva!
Pots consultar el document de treball a continuació.

Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social a Badia del Vallès

Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social a Badia del Vallès

Fitxer: pla_integral_reconstruccio_a_badia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 18
Mida: 521.21 kB

El web municipal ha habilitat un formulari perquè ens puguis fer arribar les teves aportacions en aquells aspectes que consideris que ha de contemplar el pla.

Pots dir la teva fent servir aquest formulari:
http://www.badiadelvalles.cat/formulari.php?id=8841

A continuació recuperem el vídeo on l'alcaldessa, Eva Menor, anunciava l'elaboració del pla.

×  
Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social a Badia Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social a Badia

Sessió de Facebook Live
En pocs dies, Eva Menor farà una sessió de Facebook live al seu canal per presentar el pla, comentar les prioritats de futur de Badia del Vallès i respondre les preguntes de la ciutadania.

Ben aviat informarem dels detalls d'aquesta connexió en directe.

Publicat el 15.06.2020