www.badiadelvalles.cat
×  
La nova botiga en línia del Mercat de Badia del Vallès, a partir del 18 de gener La nova botiga en línia del Mercat de Badia del Vallès, a partir del 18 de gener

El Mercat de Badia s'adapta als nous temps i presenta la seva botiga en línia, que estarà disponible a partir del 18 de gener al web http://www.mercatdebadia.com. Aquest servei facilitarà la compra i distribució dels productes del mercat amb comoditat i seguretat, mitjançant internet i el lliurament a casa.

Amb un clic, podràs fer la compra i triar el dia que la vols rebre a casa, evitant desplaçaments i cues. La botiga oferirà total seguretat amb un protocol totalment xifrat que permet el pagament amb targeta de crèdit i serveis com Bizum i Paypal. També permet deixar missatges al paradista per facilitar la relació personal.

D'aquesta manera, el Mercat Municipal s'adapta als nous temps i facilita la compra en línia en moments en què la pandèmia dificulta la interrelació social.

La plataforma ofereix la mateixa qualitat de productes que han fet del Mercat de Badia un dels equipaments de referència a la comarca.

Col·laboració de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona
La botiga en línia del Mercat de Badia s'ha fet amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament de Badia del Vallès i de la Diputació de Barcelona, que aposten per la promoció del comerç local. Gràcies al fons de prestació de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament ha invertit 15.000 euros en la digitalització del Mercat.

Pots veure l'anunci promocional de la nova botiga en línia del Mercat de Badia en el vídeo adjunt.

La venda en línia, canal fonamental per al comerç de proximitat
Per ara ja participen en aquesta plataforma 13 concessionaris del mercat. Des de l'Ajuntament es vol animar a la resta de concessionaris a ser-hi perquè els hàbits de consum i de compra estan variant a conseqüència de la pandèmia i la compra en línia s'està configurant com un canal de venda fonamental, també per al petit comerç i el comerç de proximitat.

A partir del 18 de gener, aprofita't dels avantatges de la botiga del mercat i fes la compra als teus establiments de confiança sense sortir de casa!

Publicat el 07.01.2021