www.badiadelvalles.cat
A partir de demà, 5 de febrer, l'Ajuntament de Badia del Vallès obre la convocatòria per sol·licitar prestacions d'urgència social durant l'exercici 2021.

La convocatòria és per prestacions econòmiques d'urgència social puntuals (no són prestacions periòdiques) i s'adreça a persones i unitats familiars de convivència que es trobin en una situació de dificultat socioeconòmica, vulnerabilitat o en risc d'exclusió social i que, amb el seu atorgament, sigui possible contenir o evitar l'empitjorament de la situació de mancança. L'import total pressupostat per l'Ajuntament per a aquesta convocatòria és de 104.500 euros.

Terminis
La convocatòria restarà oberta durant tot l'exercici de 2021, del 5 de febrer fins el 30 de desembre de 2021, i les sol·licituds hauran de ser presentades en el Registre General de l'Ajuntament amb la documentació requerida per a cada modalitat.

Sol·licituds
Per presentació de sol·licituds s'estableixen les modalitats següents:

a) Telemàtica, amb caràcter preferent, mitjançant la Seu Electrònica, disponible al lloc web d'aquest Ajuntament: badiadelvalles.sedelectronica.es.

b) Presencial, amb caràcter residual, en aquells casos que no sigui possible la presentació telemàtica. Les sol·licituds hauran de presentar-se amb cita prèvia demanada a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana) de l'Ajuntament de Badia del Vallès. Pots contactar l'OAC al telèfon 93 718 22 16.

Als documents adjunts trobaràs la sol·licitud, que s'ha de lliurar juntament amb la instància, i les bases de la convocatòria, en català i en castellà.

Sol·licitud:

Sol·licitud de prestació d'urgència social

Sol·licitud de prestació d'urgència social

Fitxer: Sollicitud_de_prestacio__769__social.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 345.58 kB

Bases de la convocatòria (català):

Convocatòria de prestació d'ajuts d'urgència social 2021 (català)

Convocatòria de prestació d'ajuts d'urgència social 2021 (català)

Fitxer: CONVOCATO__768_RIA_AJUTS_URGE__768_NCIA_SOCIAL_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 13
Mida: 488.25 kB

Bases de la convocatòria (castellà):

Convocatòria de prestació d'ajuts d'urgència social 2021 (castellà)

Convocatòria de prestació d'ajuts d'urgència social 2021 (castellà)

Fitxer: CONVOCATO__768_RIA_AYUDAS_DE_URGENCIA_SOCIAL_2021.castellano.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 15
Mida: 439.49 kB

Publicat el 04.02.2021