www.badiadelvalles.cat
655 persones de Badia del VallŔs, un 4,88% de la poblaciˇ total, ja han comenšat el procÚs de vacunaciˇ per protegir-se davant la COVID-19 i han rebut la primera dosi. D'elles, 172 ja han rebut tambÚ la segona dosi i han completat la vacunaciˇ.

Segons indiquen les dades facilitades per el Departament de Salut, a Badia, 485 persones han rebut la vacuna de Pfizer-BioNTech; 142, d'Oxford-Astra Zeneca, i 28, de Moderna-Lonza. De les segones vacunes, 170 han estat de Pfizer-BioNTech- i 2, de Moderna-Lonza.

El CAP es posa en contacte amb les persones per rebre la vacunaciˇ

L'estrategia de vacunaciˇ del departament de Salut ha prioritzat en un primer moment les residŔncies, el personal sanitari i sociosanitari i els grans depenents. Els darrers dies s'ha procedit a vacunar a les persones i el personal del centre de dia i el personal de serveis essencials com els cossos de seguretat i el personal docent. S'estÓ iniciant el procÚs de vacunaciˇ de les persones de mÚs de 80 anys. El ritme de vacunaciˇ deprendrÓ de les dosis disponibles.

╔s important destacar que, per rebre la vacunaciˇ, no cal fer cap acciˇ. El CAP va contactant les persones mitjanšant SMS i trucada telef˛nica per acordar cita per a la vacunaciˇ.

Publicat el 11.03.2021