www.badiadelvalles.cat
655 persones de Badia del Vallès, un 4,88% de la població total, ja han començat el procés de vacunació per protegir-se davant la COVID-19 i han rebut la primera dosi. D'elles, 172 ja han rebut també la segona dosi i han completat la vacunació.

Segons indiquen les dades facilitades per el Departament de Salut, a Badia, 485 persones han rebut la vacuna de Pfizer-BioNTech; 142, d'Oxford-Astra Zeneca, i 28, de Moderna-Lonza. De les segones vacunes, 170 han estat de Pfizer-BioNTech- i 2, de Moderna-Lonza.

El CAP es posa en contacte amb les persones per rebre la vacunació

L'estrategia de vacunació del departament de Salut ha prioritzat en un primer moment les residències, el personal sanitari i sociosanitari i els grans depenents. Els darrers dies s'ha procedit a vacunar a les persones i el personal del centre de dia i el personal de serveis essencials com els cossos de seguretat i el personal docent. S'està iniciant el procés de vacunació de les persones de més de 80 anys. El ritme de vacunació deprendrà de les dosis disponibles.

És important destacar que, per rebre la vacunació, no cal fer cap acció. El CAP va contactant les persones mitjançant SMS i trucada telefònica per acordar cita per a la vacunació.

Publicat el 11.03.2021