www.badiadelvalles.cat

Dilluns, 15 de març, a les 12 hores del migdia, tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament el sorteig per a la selecció de les persones adjudicatàries de les parcel·les als horts urbans de Badia del Vallès. No es podrà assistir presencialment al sorteig, però es podrà seguir en directe pel canal YouTube de l'Ajuntament: https://www.youtube.com/AjuntamentdeBadiadelVallès.

Aquest sorteig serà per seleccionar les 29 persones que no han obtingut cap punt en la convocatòria, ja que les 65 persones que tenien puntuació superior a zero aconsegueixen l'adjudicació directa de parcel·la.

65 persones han aconseguit puntuació i, per tant, disposaran d'una parcel·la. Com hi ha un total de 106 sol·licituds acceptades, cal sortejar l'adjudicació de les parcel·les disponibles entre les persones que no han aconseguit puntuació.

Per fer-ho, s'extraurà una papereta amb un número corresponent a la classificació dels aspirants admesos sense punts (del número 66 al número 106). A partir del número extret (inclòs), es contaran els següents 28 aspirants en sentit descendent a la llista, i aquests seran als quals se'ls adjudicarà una parcel·la.

El sorteig de dilluns selecciona les persones adjudicatàries d'una parcel·la als horts urbans. La distribució de les diferents parcel·les entre les persones adjudicatàries es farà més endavant.

Publicat el 12.03.2021