www.badiadelvalles.cat
Badia del Vallès declara, mitjançant tres panells informatius als accessos a la població, que és una ciutat compromesa amb la igualtat efectiva entre dones i homes. Amb la instal·lació d'aquests panells, finalitzada ahir, l'Ajuntament dóna compliment a un dels punts de la moció que es va aprovar en el ple municipal de febrer de 2020.

Els panells estan ubicats en els principals accessos al municipi, l'accés des de Sabadell, a la rotonda entre Av. de Via de la Plata i Av. del Cantàbric; l'accés des de Barberà del Vallès, a la rotonda de l'Av. Costa Brava, i l'accés des de Cerdanyola, a la rotonda del parc de la 2a República.

Els panells donen compliment a un dels punts proposats a una moció que es va presentar a la sessió ordinària del ple de l'Ajuntament, celebrada el 26 de febrer de 2020. Aquesta moció defensava adherir-se a la Carta Europea per a la Igualtat de Dones i Homes a la Vida Local, treballar amb una visió feminista dels serveis públics prestats per l'Ajuntament, impulsar el Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD), i crear un protocol d'actuació per evitar la discriminació laboral i un Pla Local d'Igualtat de Badia del Vallès, entre altres accions.

La moció va ser aprovada per unanimitat, amb el vot favorable de tots els grups que integren el ple municipal.

Publicat el 17.03.2021