www.badiadelvalles.cat
Badia del Vallès tornarà a acollir una gran vetllada de boxa. Amb el títol de “Back In Business”, serà aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc al Complex Esportiu i està organitzada per Gallego Prada Promociones i Team Solé, promotora de Badia del Vallès. L'esdeveniment esportiu es podrà seguir per fite.tv.

Per tercer cop en els darrers mesos, Badia del Vallès serà seu de la boxa a escala internacional, amb 8 combats, 6 d'ells professionals. A diferència de les altres ocasions, tots els combats seran de boxa i, segons ha afirmat un dels seus promotors, Rubén Solé, s'oferirà una vetllada d'un gran nivell i  espectacularitat, tant per la qualitat dels boxejadors i boxejadores com pel disseny audiovisual de la jornada. Com en les altres ocasions, l'Ajuntament de Badia del Vallès hi col·labora.

Entre els diferents combats, Rubén Solé destaca el debut en la boxa professional d'Eva Díez, bicampiona d'Espanya i component de l'equip olímpic nacional i la participació de la campiona d'Europa, i número 1 mundial, Melania Sorroche, que s'ha consolidat com un dels noms més importants de la boxa nacional.

També hi participaran Alejandro Moya, l'actual campió en categoria superlleuger; Frankie Urquiaga, sotscampió d'Europa, que farà un combat de preparació per al campionat, i tindran lloc el combat entre J.M. Clavero López i Brian Rose, campió britànic i aspirant al títol, i el combat de revenja, en categoria pesos pesants, de Diego Torrente, amb Aazdin Aajour.

Malauradament, no podrà participar el púgil badienc Francis Morales, que estava anunciat al programa, a causa d'una lesió.

La vetllada es retransmetrà en directe i en format pay per view per fite.tv: https://www.fite.tv/watch/gallego-prada-back-in-business/2p8wi/.

Sera una vetllada d'unes tres hores de durada, que és possible gràcies a la feina realitzada per l'equip Team Solé, format per una família d'històrics boxejadors badiencs, i Club de Boxa Badia.  

Cartell de la vetllada de boxa

Publicat el 17.03.2021