www.badiadelvalles.cat

Alumnes de 2n de batxillerat de l'Institut Ferran Casablancas, de Sabadell, oferiran dilluns, 22 de març a les 18 hores, a l'Auditori Municipal, una xerrada sobre el mite de la bellesa i els estereotips que afrontem cada dia a causa de la societat en què vivim. Per assistir-hi, cal reserva prèvia d'entrada a recintes.cat/badiadelvalles.

Els i les alumnes explicaran el llibre "The Beauty Myth" (1990) de Naomi Wolf, que han utilitzat per fer el seu treball de recerca i analitzaran el mite de la bellesa i la seva importància encara en la nostra vida i en les construccions socials d'avui en dia.

Cartell de la presentació

Una entrada per persona
Per accedir-hi, cal reservar entrada al web recintes.cat/badiadelvalles, ja que l'aforament està limitat per garantir totes les mesures de seguretat i higiene.

A l'hora de fer la reserva, cal 1 entrada per persona. Durant el procés de reserva, el sistema et demanarà nom i DNI. Si necessites reservar més d'una entrada, pots tornar a posar les mateixes dades per reservar una altra entrada.

Si necessites ajuda per inscriure't, o en cas que vulguis anul·lar la teva reserva, si us plau, envia un correu electrònic a: navalescn@badiadelvalles.net o truca al 635 532 036.

Aquesta presentació forma part dels actes que s'estan duent a terme a Badia del Vallès durant el mes de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2021.

Publicat el 19.03.2021