www.badiadelvalles.cat
Badia del Vallès va acollir dissabte una gran vetllada de boxa, que va convertir el Complex Esportiu en un ring de primer nivell. Amb el títol de “Back In Business”, la vetllada estava organitzada per Gallego Prada Promociones i Team Solé, promotora de Badia del Vallès. L'esdeveniment esportiu es va emetre en directe pel canal esportiu d'internet fite.tv.

Per tercer cop en els darrers mesos, Badia del Vallès va ser seu de la boxa a escala internacional,

Entre els combats, va destacar el debut en la boxa professional d'Eva Díez, bicampiona d'Espanya i component de l'equip olímpic nacional, que va guanyar la seva contrincant, la francesa Hadria Bader.

El combat entre José Manuel López Clavero i Brian Rose, campió britànic i aspirant al títol, va ser d'una gran intensitat, com va reconèixer el guanyador, el boxejador britànic, que va lloar la resistència del seu contrincant.

Malauradament, no van poder participar el púgil badienc Francis Morales, a causa d'una lesió, i Melania Sorroche, ja que la seva rival no va poder arribar al Complex.

La vetllada, d'una durada de tres hores, va ser molt espectacular, amb el Complex convertit en un gran ring, amb il·luminació especial i canons de fum per donar la benvinguda als contrincants. També es va fer evident l'esportivitat de tots i totes les participants, que, un cop finalitzat el combat, saludaven efusivament el seu contrincant, una actitud que va ser molt aplaudida des de les grades.

Publicat el 22.03.2021