www.badiadelvalles.cat
Dimarts, 23 de març, a les 18 hores, s'inaugurarà l'exposició Feminisme, mirades des de la diversitat, al vestíbul de l'Auditori.

L'exposició ha estat dissenyada pels i les alumnes de quart d'ESO que pertanyen a la Comissió Lila de l'institut Federica Montseny. Aquesta comissió forma part de l'equip de convivència i es tracta d'un projecte compartit entre el Servei de Joventut i l'institut Federica Montseny.

Inauguració de l´exposició Feminisme, mirades des de la diversitat, dimarts, a les 18 hores

La mostra planteja el subjecte polític del feminisme el qual és “la dona", habitualment anomenada en singular. Però també es planteja a qui s'oblida? Quins privilegis expliquen que les dones que presideixen el feminisme siguin blanques, europees, d'una classe social mitjana alta...? El feminisme no és igual per a totes, i la condició socioeconòmica ètnica influeix molt a l'hora d'exercir un activisme polític o de ser dona feminista. Per tant, reconèixer les opressions pròpies alhora que es reconeixen els privilegis vers altres dones també és fer feminisme.

Vine i pren consciència sobre la diversitat i com influeix a l'hora de defensar els drets de les dones. T'esperem demà dimarts, 23 de març, a les 18 h, a la plaça de les Entitats.

Publicat el 22.03.2021