www.badiadelvalles.cat
El web municipal de Badia del Vallès incorpora una guia virtual en què pots trobar l'oferta comercial del nostre municipi, amb unes 80 referències. A més d'un plànol d'ubicació dels diferents comerços, trobaràs una fitxa de cada comerç amb informacions d'utilitat, com l'horari, el telèfon, el seu web i xarxes socials.

La guia virtual del comerç de Badia del Vallès incorpora, ara per ara, 78 fitxes de comerços de Badia. A la pàgina trobaràs un mapa amb la ubicació dels diferents comerços així com ideogrames per identificar ràpidament el seu sector d'activitat.

A continuació, podràs veure el llistat per sectors d'activitats, com restauració, establiments d'alimentació, perruqueries, entre altres.

Pots accedir directament a la guia virtual del comerç en aquesta adreça:
http://www.badiadelvalles.cat/GuiaComercLocal

També trobaràs l'accés a l’àrea de Comerç de l'Ajuntament:
http://www.badiadelvalles.cat/Comerc

Si tens un negoci a Badia i vols incloure'l o fer alguna modificació a les dades que hi apareixen, en pots posar en contacte amb Comerç, al correu electrònic badia.comerc@badiadelvalles.net.

Esperem que aquesta guia del comerç local et sigui d'utilitat, ja que s'ha creat amb la intenció de col·laborar en la promoció del comerç de proximitat de la nostra població.

Publicat el 29.03.2021