www.badiadelvalles.cat
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
Dimarts vinent, 27 d'abril, a partir de les 22.05 hores, TV3 emetrà el capítol del programa “Sense Ficció” dedicat a Antonio Díaz, El Mago Pop, l'il·lusionista de Badia del Vallès que segueix treballant per tenir el millor espectacle del món i convertir el Paral·lel de Barcelona en el nou Broadway català.

Al programa es veuran imatges de Badia del Vallès i la seva visita a l'Auditori Municipal, on recordarà com es va iniciar en el món de l'espectacle. També s'explicarà com va conèixer l'Adolfo Márquez, de Badia, que, un dia, per sorprendre'l, li va fer un truc de màgia que el va deixar fascinat. Des de llavors, l'Adolfo es va convertir en el seu primer mestre.

El documental segueix l'aposta d'Antonio Díaz d'estrenar l'espectacle "Nada es imposible" amb l'objectiu que el Teatre Victòria, sigui un revulsiu per col·locar Barcelona al mapa teatral mundial. Podrà, el Paral·lel, tornar a ser el referent cultural que va ser en el passat, un pol d'atracció turística d'oci, i esdevenir el Broadway català?

Pots veure el vídeo de promoció del programa en el clip adjunt.

Publicat el 24.04.2021