www.badiadelvalles.cat

L'Ajuntament presentarà a les entitats i la ciutadania l'avaluació del Pla de Reconstrucció econòmica i social de Badia del Vallès per donar resposta a les conseqüències de la COVID-19 a la nostra ciutat. La reunió es farà, demà, 29 d'abril, a les 17.30 hores, en format de videoconferència que es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament (https://www.youtube.com/AjuntamentdeBadiadelVallès).

El Pla de Reconstrucció, creat a partir de reunions amb tots els grups polítics i amb agents socials i col·lectius veïnals de la població, dóna resposta a les necessitats de la ciutat arran de la pandèmia del coronavirus i integra mesures acordades amb l'Associació de Comerciants.

Un milió d'euros per a la reconstrucció de Badia

El pla s'ha estructurat en tres grans àmbits, econòmic, social i medi ambient, amb una valoració econòmica total de 941.753,53 euros, amb les aportacions d'entitats supramunicipals.

L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, presentarà les principals accions que s'han dut a terme i que estan incloses en aquest pla i s'avaluarà el seu resultat. Si vols saber, de primera mà, com s'ha treballat per revertir les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia a Badia i quines són les oportunitats de futur de la nostra ciutat, connecta't demà, a les 17.30 hores, al canal YouTube de l'Ajuntament.

Publicat el 28.04.2021