www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha iniciat un projecte per a la millora de la convivència a l'espai públic, amb la participació de dues agents dinamitzadores que, a peu de carrer, detecten els possibles conflictes i intervenen per millorar la convivència mitjançant la mediació. També es faran campanyes de conscienciació ciutadana.

El projecte s'estructura en dos grans blocs, la detecció dels usos als espais del municipi, i la intervenció directa a l'espai públic per millorar la convivència i la cohesió social de Badia.

Respecte a la intervenció, dues agents dinamitzadores amb nocions de mediació en conflictes, estan intervenint directament als espais públics de Badia, en coordinació amb la tècnica responsable del servei de Convivència i Civisme. L'acció d'aquestes agents permet detectar conflictes latents per abordar-los de manera integral.

També es duran a terme campanyes de convivència i cohesió social per sensibilitzar la ciutadania, ara que, amb l'increment de les temperatures, es fa un ús més intensiu de l'espai públic.

Les agents dinamitzadores també abordaran els conflictes que pugui haver-hi en comunitats de veïns, mitjançant la gestió dialogada, la mediació i altres metodologies per millorar la convivència.

El Servei de Convivència i Bon Veïnatge a Badia del Vallès

A partir d'aquesta tarda, les agents dinamitzadores repartiran un fullet divulgatiu del Servei de Convivència i Bon Veïnatge a Badia del Vallès, que explica les seves funcions i indica com posar-s'hi en contacte. Pots trobar el fullet en el PDF adjunt.

Díptic del servei de Convivència i Bon veïnatge

Díptic del servei de Convivència i Bon veïnatge

Fitxer: Diptic_Servei_de_Convivencia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 364.53 kB

Aquest programa, amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, forma part de les accions derivades del projecte Imagina Badia, que recull un gran nombre de propostes per millorar els espais públics i transformar-los en espais per a la convivència de la ciutadania.

El projecte per a la millora de la convivència i la cohesió social a Badia es continuarà realitzant durant tot l'any 2021 i fins a gener de 2022 i l'està duent a terme l'entitat EsMediació, especialitzada en la gestió integral de conflictes i que ofereix el servei de mediació a la piscina d'estiu.

Publicat el 04.06.2021