www.badiadelvalles.cat
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, ha lliurat aquest matí a la veïna María Morilla la medalla centenària que atorga la Generalitat. En l'acte, amb l'assistència de la família i de les cuidadores, han participat el regidor de Gent Gran, Antonio García, i la tècnica de Benestar Social de l'Ajuntament Elena Gutiérrez.

La medalla centenària és un reconeixement que lliura el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat a les persones residents a Catalunya que han complert 100 anys. Es tracta d'una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb un arbre i amb el nom de la persona i l'any de celebració del seu centenari. El lliurament de la medalla ha coincidit amb l'aniversari dels 101 anys de la María Morilla, que va néixer a Jaén i que és veïna de Badia des de fa molts anys.

Des de l'Ajuntament volem felicitar-la i agrair la gran feina realitzada per persones com ella, arrelades a Badia des dels inicis, que han treballat molt per aconseguir una vida millor per a les seves famílies i que són un exemple per a la nostra població.

Publicat el 06.09.2021