www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha presentat aquest migdia als paradistes del Mercat de Badia el projecte de pacificació del carrer La Manxa i de millora dels accessos al mercat. L'acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament, amb la participació del tinent d'alcaldessa primer, Rafael Moya; la tinenta d'alcaldessa quarta, Encarna Rodrigo, i l'arquitecte municipal, Daniel Serrano.

A la presentació, l'arquitecte ha explicat que, amb les obres, es mantindrà la capacitat de l'aparcament del mercat, s'ampliarà el parc infantil al costat de l'Ajuntament amb jocs adaptats a infants amb mobilitat reduïda i es canviarà l'enllumenat de la zona amb un més d'acord amb les proporcions de l'espai, a més de fer millores al mobiliari urbà de la zona i un camí escolar més segur per accedir a l'escola La Sardana, a la zona de l'accés al carrer Bètica des del carrer de La Manxa (venint des de l'av. Via de la Plata).

Minimitzar l'afectació a l'aparcament municipal

L'arquitecte municipal ha explicat les fases de les obres, iniciades avui i dissenyades per minimitzar l'afectació al funcionament del mercat i de les persones clients. Així, ha indicat que es reduiran al màxim els dies en què no es pugui accedir a l'aparcament del mercat. Concretament, es preveu que l'aparcament no estigui accessible un dia per al seu asfaltat, un altre dia perquè s'assequi l'asfalt, i, un parell de dies més per a les obres de pintura de les places d'aparcament, que es faran per fases, per poder obrir progressivament l'aparcament un cop se'n vagin pintant les places.

Les persones responsables de les parades del mercat que han assistit a la reunió han valorat positivament les obres de millora de l'entorn i el disseny dels treballs per reduir l'afectació al funcionament del mercat i dels seus clients.

Publicat el 13.10.2021