www.badiadelvalles.cat
Badia aconsegueix recollir gairebé 1.000 quilos de material de primera necessitat per a les persones afectades per l'erupció volcànica a l'illa de La Palma. La setmana vinent es farà l'enviament de tots els productes que s'han recollit en la campanya que ha estat organitzada per l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Badia, amb la col·laboració de les escoles de Badia i l'Ajuntament.

Avui ha finalitzat la campanya de recollida de material d'ajuda a La Palma. S'ha aplegat el material de les caixes ubicades a les escoles, que contenien uns 200 quilos de material de primera necessitat, i que, amb tot el material que s'havia recollit prèviament, suma quasi 1.000 quilos d'ajuda. La setmana vinent es gestionarà l'enviament.

La campanya es va iniciar fa una setmana, el 7 d'octubre, amb la col·laboració de les escoles de Badia i l'Ajuntament, que eren punts de recollida. Els productes que es recollien eren mascaretes FFP2, gases, vendes, tiretes, iode, alcohol de 96°, aigua oxigenada, sèrum, roba interior, compreses, tampons, gel, xampú i pasta dentífrica, segons les necessitats que havia transmès Protecció Civil de Los Llanos de Aridane (La Palma), en contacte amb Protecció Civil de Badia.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil valora com a molt positiva la resposta obtinguda i vol agrair la solidaritat de la població de Badia.

Publicat el 15.10.2021