www.badiadelvalles.cat

Avui s'obre el termini per a la sol·licitud de subvencions destinades a entitats i associacions de Badia del Vallès. El termini de presentació s'allargarà fins al 17 de novembre, inclòs. Per demanar la subvenció, cal fer-ho mitjançant el tràmit específic que trobaràs a la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://badiadelvalles.sedelectronica.es/), dins dels tràmits destacats.

L'objectiu d'aquestes subvencions és enfortir el teixit associatiu de Badia i contribuir al seu finançament perquè disposin de més recursos per als seus projectes i activitats i s'hauran de destinar a finançar projectes i activitats que s'hagin desenvolupat durant el període comprés entre gener i desembre de 2021.

Les entitats podran demanar subvencions per als àmbits de cultura, acció comunitària i salut, feminisme i LGTBIQ+, ciutadania i drets civils, cooperació, educació, esports, medi ambient i comerç.

Les subvencions s'atorgaran a les entitats sol·licitants que obtinguin una millor valoració un cop aplicats els criteris objectius que consten a les bases. Pots consultar-les aquí:

Anunci al BOP sobre l´aprovació de la convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva per a entitats i associacions 2021

Anunci al BOP sobre l'aprovació de la convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva per a entitats i associacions 2021

Fitxer: Publicacio_al_BOP_28_10_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 14
Mida: 198.56 kB

Publicat el 29.10.2021