www.badiadelvalles.cat

Del 29 de novembre al 15 de desembre, tindrà lloc el concurs lingüístic A Badia, no badis! als comerços de Badia del Vallès. L'objectiu és fomentar el coneixement de la llengua i incentivar les compres al comerç local, per la qual cosa hi haurà diferents cartells a les botigues amb tres paraules en català, una de les quals és un barbarisme (paraula incorrecta).

Els comerços de Badia que hi col·laboren són Badia Veterinària, L'Armari de la Sílvia, Joieria Lucle, Ferreteria Olver, La Floristeria de Badia, Consulta Podològica Coronada, +Que pa, Optilu Òptica, Can Badia Bar Restaurant, Farmàcia Plana Ramoneda, Perruqueria Arrels (c. de Saragossa), Farmàcia Sisquella Roig, Màrmara Estètica, Quel Natur, Fisioteràpies Estela Muñoz, Scandal Store, La merceria Mª Luisa, Perruqueria Arrels (pl. Ajuntament), Café Bar La Zona (pl. Ajuntament), Vinàlium i Farmàcia Escura.

Per participar-hi, cal recollir una butlleta a qualsevol dels 21 establiments col·laboradors i completar-la amb les dades de la persona concursant, cinc barbarismes, cinc solucions i el segell de l'establiment on s'ha trobat el cartell.

Les butlletes també es podran descarregar al web de l'Ajuntament (també la trobaràs adjunta a aquesta notícia), al web del CNL Vallès Occidental 3 i al blog dels cursos del català del Servei Local de Català de Badia.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de tres butlletes i les haurà de lliurar a qualsevol dels comerços col·laboradors o al SLC de Badia del Vallès (Casal Cívic).

Les persones concursants poden guanyar una cistella amb productes dels establiments comercials de Badia, un curs d'aiguagim per a dues persones al Complex Esportiu i més sorpreses!

L'acte de lliurament del premi es farà el 21 de desembre, a les 13.45 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Pots consultar les bases del concurs aquí.

Butlleta A Badia no badis

Butlleta A Badia no badis

Fitxer: BUTLLETA_A_Badia_no_badis_Imprimir_per_davant_i_per_darrere.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 568.87 kB

Bases del concurs

Bases del concurs

Fitxer: Model_Bases_concurs_A_Badia_no_badis.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 512.05 kB

Cartell A Badia no badis
Publicat el 26.11.2021