www.badiadelvalles.cat
Avui comencen les obres de millora de les instal·lacions esportives exteriors del Poliesportiu situat a l'av. Tibidabo, s/n. El projecte contempla la creació de tres piscines d'estiu, tres pistes de tenis i quatre de pàdel i una zona d'esbarjo i pícnic.

El nou complex es pot descriure a partir de quatre grans àmbits o microclimes, dos destinats a l'esport (aigua i pistes) i dos destinats al lleure (pícnic–bar i jocs no reglats). Els diferents espais seran accessibles mitjançant un eix que creuarà tot el complex i que disposarà d'una rampa per fer-lo accessible.

Tres piscines: competició, lúdica i infantil
Pel que fa a les piscines, el nou poliesportiu comptarà amb 3 piscines: una de competició, per a natació i waterpolo, de 25 x 21 metres i 2,01 metres de profunditat; una piscina lúdica, de 15 x 15 metres i amb 1 metre de profunditat, i una piscina infantil, d'aproximadament 8 x 8 metres i de 0,50 metres de profunditat, amb un accessori tipus brollador.

4 pistes de pàdel i 3 de tenis
Respecte a la resta de pistes, n'hi haurà 4 pistes de pàdel i 3 de tenis. La franja equipada en cautxú que correrà paral·lela al recorregut de la cota de les pistes acollirà bancs, taules de ping-pong, jocs infantils, màquines per fer exercici i una font.

També hi ha prevista una zona de pícnic sota la pineda, i s'integraran les instal·lacions del camp de futbol i del bar a la resta del complex.

A la zona de talús de descans de les piscines i a l'àrea d'esbarjo del pícnic, es complementarà la vegetació existent amb lledoners i pins. En els recorreguts es plantaran magnòlies. Les zones verdes complementaries a les piscines seran de gespa.

Les obres de millora de les instal·lacions esportives exteriors d'av. del Tibidabo comprenen una superfície útil de 13.842,92 metres quadrats, una capacitat de 1.527 persones i el pressupost és de 2.432.030,53 euros (IVA inclòs). L'Àrea Metropolitana de Barcelona finança 2 milions d'euros i la resta serà pagada per l'Ajuntament. El termini màxim d'execució de les obres previst és de 8 mesos.

Publicat el 03.12.2021