www.badiadelvalles.cat
El Govern de la Generalitat ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Argentona, la primera que es va registrar a Catalunya, com a representant de totes les Associacions de Protecció Civil, "per la tasca altruista i solidària de servei a la societat en situacions de risc o d'emergència".

Segons s'afirma en la carta enviada per Mercè Salvat, directora general de Protecció Civil, "vull deixar constància que aquest reconeixement és per a totes les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya, per al vostre servei a la ciutadania i encara més, després de l'esforç dut a terme durant aquest any i mig llarg de pandèmia".

Així doncs, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Badia del Vallès és també copartícip d'aquesta distinció. En el cas de Badia, l'Associació va fer una gran tasca d'ajuda durant la pandèmia, col·laborant en la distribució d'aliments i medicaments, entre molts altres serveis, i continua treballant diàriament per a Badia.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

Des de l'Ajuntament, celebrem aquest merescut guardó en reconeixement de les persones voluntàries de Protecció Civil que treballen per ajudar la ciutadania de la nostra ciutat.

Si vols formar part de l'equip de Protecció Civil de Badia, et pots posar en contacte amb l'associació en el telèfon 605 731 545.

Publicat el 09.12.2021