www.badiadelvalles.cat
Juan Antonio Fernández ha estat el veí que ha guanyat el concurs lingüístic A Badia, no badis! als comerços de Badia del Vallès. El seu nom ha estat el seleccionat, d'entre les persones que havien finalitzat correctament el concurs, havien detectat cinc barbarismes als cartells de les botigues de Badia que s'havien sumat al concurs i havia aportat les solucions correctes. En l'acte de lliurament han participat la responsable del Servei Local de Català de Badia, Teresa Díaz, i els tinents d'alcaldessa Josep Martínez, Encarna Rodrigo i Iván Sanz.

El guanyador del concurs ha aconseguit una gran cistella amb productes dels establiments comercials de Badia i un curs d'aiguagim per a dues persones. Les altres persones concursants que han vingut a l'acte de lliurament, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, han rebut un detall per la seva participació.

El concurs, organitzat pel Servei Local de Català i l'Ajuntament de Badia, amb la col·laboració dels comerços de la ciutat, va tenir lloc del 29 de novembre al 15 de desembre, amb l'objectiu de fomentar el coneixement de la llengua i incentivar les compres al comerç local.

Els comerços de Badia que han col·laborat han estat Badia Veterinària, L'Armari de la Sílvia, Joieria Lucle, Ferreteria Olver, La Floristeria de Badia, Consulta Podològica Coronada, +Que pa, Optilu Òptica, Can Badia Bar Restaurant, Farmàcia Plana Ramoneda, Perruqueria Arrels (c. de Saragossa), Farmàcia Sisquella Roig, Màrmara Estètica, Quel Natur, Fisioteràpies Estela Muñoz, Scandal Store, La merceria Mª Luisa, Perruqueria Arrels (pl. Ajuntament), Café Bar La Zona (pl. Ajuntament), Vinàlium i Farmàcia Escura.

Per participar-hi, calia recollir una butlleta a qualsevol dels 21 establiments col·laboradors i completar-la amb les dades de la persona concursant, cinc barbarismes, cinc solucions i el segell de l'establiment on s'havia trobat el cartell.

Publicat el 21.12.2021