www.badiadelvalles.cat
El Comitè de Coordinació de l'Ajuntament ha fixat les mesures a aplicar pels serveis municipals a partir de divendres, seguint les indicacions de la Generalitat arran de l'evolució de la Covid-19. L'Ajuntament seguirà atenent personalment els serveis que requereixen presencialitat, l'atenció directa a la ciutadania o que són essencials, amb cita prèvia per a realitzar les gestions. També aplicarà limitacions en l'aforament de serveis com el Mercat i el Complex Esportiu. Per la seguretat de tothom, recomanem limitar al màxim les interaccions socials si no són urgents i es poden ajornar.

Serveis com l'Oficina d'Atenció Ciutadana o Serveis Socials se seguiran oferint presencialment,  amb cita prèvia, per garantir la seguretat de tothom. Així doncs, pots contactar l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, als telèfons 93 693 33 00 o 93 718 22 16 per reservar cita prèvia i rebre atenció presencial, en cas que sigui necessària.

Recordem que els divendres 24 i 31 de desembre l'Ajuntament romandrà tancat per les festes de Nadal.

Limitació en l'aforament del Mercat Municipal i altres instal·lacions
A partir de divendres, i seguint les indicacions que aprovi la Generalitat de Catalunya, el Mercat Municipal limitarà el seu aforament a un màxim de 250 persones. El sistema de pantalles a les portes d'accés de l'equipament indicarà en temps real les persones que poden accedir-hi o, en cas que s'hagi arribat a l'aforament màxim, que no es pot accedir a la instal·lació fins que no hi hagi aforament disponible.

Serveis com el Complex Esportiu i la Biblioteca també romandran oberts, però amb les limitacions d'aforament indicades per la Generalitat.

Necessitat d'extremar les precaucions
Tenint en compte l'evolució de la pandèmia per l'arribada de la variant òmicron, des de l'Ajuntament insistim en la necessitat d'extremar les precaucions per evitar contagis. En aquest sentit, cal complir les limitacions que fixarà la Generalitat, seguir recomanacions com respectar la distància de seguretat, fer ús de la neteja de mans i de la mascareta, vacunar-se -perquè redueix el risc de desenvolupar quadres clínics greus-, i exercir la responsabilitat individual, limitant al màxim les trobades socials per minimitzar riscos.

Publicat el 22.12.2021