www.badiadelvalles.cat
DemÓ, dimecres 26 de gener, a partir de les 8 hores, s'obrirÓ al trÓnsit de vehicles l'enton del Mercat i tambÚ es podrÓ estacionar a l'aparcament. Hi haurÓ un canvi de sentit de circulaciˇ: el carrer La Manxa passarÓ a ser de sentit ˙nic. Per accedir a l'aparcament del mercat, els vehicles hauran d'entrar per avinguda de Via de la Plata i sortir pel carrer BŔtica. Pots veure el sentit de circulaciˇ en el plÓnol adjunt.

Amb aquesta modificaciˇ en el sentit de circulaciˇ es vol pacificar l'entorn del mercat i fer mÚs segura la circulaciˇ de vehicles i de persones a tota la zona del mercat. Un cop finalitzat l'asfaltat i el pintat de tota la zona, els vehicles podran estacionar dins de les places marcades i hauran de respectar en tot moment el sentit de circulaciˇ indicat a terra.

Les places de la fotolinera, d'aparcament per a tots els vehicles fins a la seva posada en marxa
Hi ha 4 places d'aparcament pintades de color verd que seran les places de la fotolinera que s'instalĚlarÓ pr˛ximament. La fotolinera Ús una instalĚlaciˇ que converteix l'energia solar en electricitat mitjanšant plaques fotovoltÓiques i que recarregarÓ vehicles elŔctrics. Fins a la seva posada en marxa, es permetrÓ l'aparcament de tot tipus de vehicles. Un cop s'instalĚli la pŔrgola fotovoltaica i els carregadors, aquestes 4 places estaran reservades per als vehicles amb motor elŔctric.

Publicat el 25.01.2022