www.badiadelvalles.cat
El Carnaval d'enguany a Badia del Vallès tindrà lloc de divendres 25 a diumenge 27 de febrer i tornarà a comptar amb tres propostes: Carnaval escolar, el divendres; Carnaval popular, el dissabte, i Carnaval infantil i familiar, el diumenge.

Carnaval escolar
Divendres, 25 de febrer, a partir de les 15 hores, les escoles de Badia faran la seva Rua de Carnestoltes, a l'Av. de Burgos, seguint aquest ordre: A les 15 hores, l'escola Las Seguidillas; a les 15.30 hores, l'escola La Sardana, i a les 16 hores, l'escola La Jota.

Carnaval popular
Dissabte, 26 de febrer, serà el dia del Carnaval popular. A partir de les 17 hores, es farà la Rua de Carnaval pels carrers de la ciutat. A les 18.30 hores, al Parc de Joan Oliver tindrà lloc el ball de disfresses, amb l'actuació de Doble Cara Group. A les 20 hores es farà l'entrega de premis (Dos premis de 200 euros per a la millor comparsa i per a la millor coreografia; i dos premis de 100 euros per a la segona millor comparsa i la segona millor coreografia). La millor disfressa individual rebrà un premi de 80 euros.

Si ets jove i vols fer una comparsa amb amics i amigues, el Casal de Joves t'ajuda. Posa't en contacte amb el Casal per whatsapp al 672 414 386.

Carnaval infantil i familiar
Finalment, el diumenge 27 de febrer tindrà lloc el Carnaval infantil i familiar, també al Parc de Joan Oliver. A partir de les 11 hores, hi haurà tallers familiars de pintacares, màscares i accessoris i photocall, a càrrec dels joves de la Sala Vermella del Casal de Joves i Aldees Infantils. Al migdia, tindrà lloc la rua i la desfilada i, a les 13 hores, es farà l'entrega de premis (150 euros, per a la millor comparsa familiar, i val de 30 euros a la llibreria Niu de Lletres, a la millor disfressa individual) i fi de festa.

Informació important per participar en les diferents categories

  • Per optar a guanyar els premis a les millors coreografies per al concurs del dia 26 de febrer, les comparses hauran de ballar (d'una en una) una coreografia dalt de l'escenari amb un temps no inferior a mig minut i no superior a tres. Les comparses que vulguin participar-hi, hauran d'informar el Servei de Cultura sobre la cançó amb la qual participaran i la quantitat de gent que formarà la comparsa al moment de fer la inscripció. Les cançons no podran contenir lletres de caràcter sexista.
  • Per al premi individual del Carnaval popular, l'edat mínima per optar al premi és de 16 anys.
  • Les comparses que vulguin optar als premis hauran de comptar almenys a una persona major d'edat.
  • Una mateixa comparsa no podrà optar al premi a la millor comparsa i al premi a la millor coreografia.
  • Tots els premis restaran subjectes a la retenció impositiva que estableixi la legislació vigent.
  • La decisió del jurat és inapel·lable. El jurat es reserva el dret de deixar deserta qualsevol de les categories.
  • El cobrament del premi s'haurà de sol·licitar mitjançant instància per la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

Les mesures adoptades seran les que en el moment de l'activitat estiguin vigents i marcades pel PROCICAT.

Cartell del Carnaval a Badia

Gaudeix del Carnaval a Badia!

Publicat el 08.02.2022