www.badiadelvalles.cat

Divendres vinent, 18 de març, l'Ajuntament de Badia del Vallès organitza una jornada de portes obertes perquè les persones artesanes interessades puguin visitar els locals que formen part del projecte de botigues-taller Artesania Urbana by Badia. La jornada tindrà lloc de les 16 fins a les 19 hores. El punt de trobada serà el carrer de La Manxa, número 5, i cal inscripció prèvia al següent enllaç: https://bit.ly/PortesObertesBadia.

L'activitat s'emmarca dins de l'acció de recerca de persones emprenedores que estiguin interessades a obrir una botiga taller a Badia. Al mateix temps, la recerca o crida d'emprenedores forma part de la metodologia de reactivació de locals buits d'Espais en Transició, que a Badia del Vallès s'ha posat en marxa juntament amb bbintervencions, sota el projecte Artesania Urbana by Badia.

Un projecte innovador per dinamitzar el comerç de la ciutat
Artesania Urbana by Badia és un projecte dirigit a tots aquells professionals: artesans, dissenyadors, professionals de les arts i el disseny, inventors, neoartesans... que tinguin ganes de formar part d'un projecte innovador d'artesania urbana, crear comunitat, treballar a partir de residus urbans i que vulguin obrir una botiga taller.

L'Ajuntament ofereix 4 locals comercials perquè s'hi puguin instal·lar negocis relacionats amb l'artesania, la creativitat i en específic amb l'artesania urbana.

Els 4 locals que formen part d'aquesta iniciativa són de titularitat municipal i tenen una superfície de 52 m². Un d'ells també disposa d'un soterrani de 24 m². Els contractes d'arrendament d'aquests locals comercials són a través d'adjudicació directa. Es pot consultar el plec de clàusules al següent enllaç:  
https://www.badiadelvalles.cat/comerc.

Publicat el 14.03.2022