www.badiadelvalles.cat
Si vols posar en comú dubtes i neguits sobre l´ús de dispositius mòbils per part del teu fill o filla adolescent, de 12 a 18 anys, el cicle Aprenem en família t'ofereix dues sessions, en diferents horaris, perquè triïs la que et vagi millor: Dimarts de la setmana vinent, 22 de març, a les 9.30 hores del matí, o dimecres, 30 de març, a les 15 hores.

A les dues sessions, a càrrec d'Eines Cooperativa, compartirem i resoldrem dubtes al voltant de quines pantalles i ús fan les adolescents d'aquestes i per què; l’ús i abús; la gestió de riscos, el control parental, i les eines i els recursos per a l'acompanyament que fem les mares i pares a les nostres filles i fills.

Les dues sessions del taller es faran a la Biblioteca Vicente Aleixandre i pots reservar l'assistència a https://bit.ly/Apantallats12-18. Per a més informació pots trucar o enviar un WhatsApp al 620 174 982.

L'activitat, organitzada pel Grup de Treball amb famílies del Pla Educatiu de l'Entorn, forma part de les activitats d'Aprenem en família, un cicle de tallers i conferències per compartir dubtes i neguits que s'organitzen a Badia del Vallès.

Cartell de l'activitat

Publicat el 18.03.2022