www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament ha iniciat la plantació de 42 arbres a Badia i la renovació i plantació de parterres, amb 748 plantes i arbustos. Aprofitant aquests treballs, aquest matí, l'alumnat de 1r i 2n de l'Escola La Sardana ha presenciat la plantació de 2 lledoners a l'avinguda de la Mediterrània, per conèixer com es realitza aquest procés i per a conscienciar sobre la necessitat de mantenir i respectar la vegetació de la nostra ciutat.

Aquests dies, l'empresa Moix Serveis i Obres està plantant 42 arbres de diferents espècies: magnòlies (Magnolia grandiflora), lledoners (Celtis australis), acàcies blanques (Robinia pseudoacacia), acàcies del Japó (Sophora japonica), liquidàmbars (Liquidambar styraciflua) i pruneres (Prunus), a diferents zones de Badia, seleccionades per la seva idoneïtat per al seu creixement. Entre les ubicacions, av. Mediterrània, av. del Cantàbric, av. Costa Brava, Mallorca, Eivissa, correcà Bètica-Av. Mediterrània, entorn de la Parròquia i plaça de La Sardana.

També es procedeix a la renovació i plantació de parterres, uns treballs que duu a terme la Fundació Tallers, que plantaran aproximadament 748 plantes i arbustos en diferents zones del municipi.

Publicat el 28.03.2022