Marian Polo posa amb les seves medalles al costat de la bandera del CN BadiaLa nedadora del CN Badia Marian Polo va obtenir 4 medalles en les 4 proves en què va participar en el transcurs del Campionat de Catalunya de Natació Adaptada, celebrat el passat dia 23, a les piscines del CN Terrassa. Tot i ser representat només per una nedadora, la seva bona actuació va portar el CN Badia a assolir la setena plaça en la classificació per clubs.

Marian Polo va obtenir la medalla d'or en les proves de 100 m lliures, on va aconseguir, a més, batre la seva marca personal, i als 50 m braça. Així mateix, va guanyar la medalla d'argent als 50 m lliures i la de bronze als 100 m esquena, on també va millorar el seu registre personal.

El Campionat de Catalunya de Natació Adaptada Open IPC va comptar amb un total de 76 participants de 22 clubs de Catalunya, Andorra i Veneçuela. Alguns nedadors aprofiten el bon nivell de la natació catalana per dur a terme aquí la seva posta a punt, prèvia a grans esdeveniments, com ara els Jocs de Río de Janeiro que tindran lloc aquest estiu. En aquesta ocasió, la prova va comptar amb la participació dels campions panamericans Belkis Mota i Alberto Vera. Per part catalana, van destacar els nedadors olímpics Sarai Gascón, José Antonio Marí i Miguel Luque, així com els internacionals Óscar Salguero, Antoni Ponce i Júlia Castelló.

La propera cita en el calendari és el Campionat d'Espanya de Natació Adaptada AXA per Edats (júnior), que tindrà lloc a Valdemoro (Madrid), els dies 30 i 31 de gener.