www.badiadelvalles.cat

L'Ajuntament de Badia del Vallès inicia el procés de selecció de 10 joves per cobrir llocs de treball, en format de pràctiques, a l'Àrea d'Acompanyament a les Persones.

Els joves que vulguin participar en el procés de selecció han de complir  els requisits següents:

- Tenir fins a 29 anys
- Estar inscrits/es al sistema de Garantia Juvenil.
- Estar inscrits/es com a "persona demandant d'ocupació no ocupada" (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
- No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud d'inscripció al Pla de Garantia Juvenil.
- No haver realitzat formacions de 40 o més hores mensuals en els últims 90 dies.
- Els requeriments propis d'un contracte de pràctiques.

També cal que acreditin la formació i experiència requerida per a cada un dels llocs de treball.

Relació de l'oferta:

- Educador/a petita infància
- Educador/a infància
- Educador/a adolescència
- Tècnic/a en projectes comunitaris i educació ambiental
- Treballador/a social
- Educador/a especialitzat en gènere i salut
- Tècnic/a d'orientació i acompanyament a joves
- Gestor/a cultural
- Tècnic/a en projectes educatius

Formació requerida: grau o llicenciatura en àmbit social (Grau en Educació Social, Grau en Educació Infantil i Primària, Grau en Psicologia, Grau en Treball Social, Grau en Sociologia, Grau en Pedagogia, Grau en Psicopedagogia); CFGS de la família sociocomunitaria (principalment, Animació Sociocultural, Integració Social o Eduació Infantil); CFGS en Promoció de la Igualtat de Gènere; CFGM en Jardineria; CF en Producció Agroecològica; CP en Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria; CP en Agricultura ecològica o CP en Activitats auxiliars en agricultura.

Les persones interessades han de posar-se en contacte amb l’Àrea d'Acompanyament a les Persones i enviar el seu currículum a: campsss@badiadelvalles.net. El termini d'inscripció finalitza divendres 4 de novembre.

Aquestes contractacions han estat subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc de la Resolució TSF/1911/2016, d'1 d'agost, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2016 per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, i pel Fons Social Europeu, en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, regulat per l'Ordre TSF/213/2016: "El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur".

Ajuntament de Badia del Vallès logo SOC  logo Garantia Juvenil  logo Fons Social Europeu

Publicat el 28.10.2016