Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament de Badia del Vallès obre convocatòria per contractar en pràctiques joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil

L'Ajuntament de Badia del Vallès inicia el procés de selecció de 10 joves per cobrir llocs de treball, en format de pràctiques, a l'Àrea d'Acompanyament a les Persones.

Els joves que vulguin participar en el procés de selecció han de complir  els requisits següents:

- Tenir fins a 29 anys
- Estar inscrits/es al sistema de Garantia Juvenil.
- Estar inscrits/es com a "persona demandant d'ocupació no ocupada" (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
- No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud d'inscripció al Pla de Garantia Juvenil.
- No haver realitzat formacions de 40 o més hores mensuals en els últims 90 dies.
- Els requeriments propis d'un contracte de pràctiques.

També cal que acreditin la formació i experiència requerida per a cada un dels llocs de treball.

Relació de l'oferta:

- Educador/a petita infància
- Educador/a infància
- Educador/a adolescència
- Tècnic/a en projectes comunitaris i educació ambiental
- Treballador/a social
- Educador/a especialitzat en gènere i salut
- Tècnic/a d'orientació i acompanyament a joves
- Gestor/a cultural
- Tècnic/a en projectes educatius

Formació requerida: grau o llicenciatura en àmbit social (Grau en Educació Social, Grau en Educació Infantil i Primària, Grau en Psicologia, Grau en Treball Social, Grau en Sociologia, Grau en Pedagogia, Grau en Psicopedagogia); CFGS de la família sociocomunitaria (principalment, Animació Sociocultural, Integració Social o Eduació Infantil); CFGS en Promoció de la Igualtat de Gènere; CFGM en Jardineria; CF en Producció Agroecològica; CP en Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria; CP en Agricultura ecològica o CP en Activitats auxiliars en agricultura.

Les persones interessades han de posar-se en contacte amb l’Àrea d'Acompanyament a les Persones i enviar el seu currículum a: campsss@badiadelvalles.net. El termini d'inscripció finalitza divendres 4 de novembre.

Aquestes contractacions han estat subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc de la Resolució TSF/1911/2016, d'1 d'agost, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2016 per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, i pel Fons Social Europeu, en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, regulat per l'Ordre TSF/213/2016: "El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur".

Ajuntament de Badia del Vallès logo SOC  logo Garantia Juvenil  logo Fons Social Europeu

Publicat el 28.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^