www.badiadelvalles.cat

Programa de les I Jornades Educatives de Badia del VallèsAquesta setmana tindran lloc les I Jornades Educatives de Badia del Vallès. Concretament, els dies 25 i 26, de 15 h a 18 h, a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Les Jornades, en les quals prenen part tots els centres educatius de la ciutat, tenen com a objectiu, entre d'altres, mostrar i compartir experiències educatives dels centres amb tota la comunitat educativa, donar a conèixer a la ciutadania el treball que es fa als centres i mostrar la qualitat de les experiències per aconseguir, indirectament, complicitat i corresponsabilitat amb els famílies i amb els agents educatius del territori.

Les Jornades Educatives són obertes a tothom i comptaran amb la presència de l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor; la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Carme Vigués i l'inspector dels centres educatius de Badia del Vallès, Paco Martín, que intervindran tant a la presentació de les jornades com a la cloenda.

Si voleu consultar-ne el programa, podeu fer clic a la imatge.

Publicat el 24.01.2017