PortadaPortada - EducaciķEducaciķ
Ārees ciutadanes
Educaciķ

Blog de les accions educatives de l'Ajuntament "Cultivem l'educaciķ"

L'Ajuntament de Badia del Vallčs dedica molts esforįos a promoure el desenvolupament ōptim d'infants, joves i persones adultes de la ciutat. La majoria de les intervencions fetes en aquest sentit tenen un component socioeducatiu.

Tots els projectes i iniciatives que es relacionen en aquest blog, independentment dels serveis des d'on es prestin, tenen com a finalitat acompanyar infants, joves i adults cap a la construcciķ de projectes de vida satisfactoris i plens de sentit. Entenem que aquest és l'objecte de les polítiques educatives.

Blog del Pla Educatiu d'Entorn

Des d'aquest espai podreu cončixer els projectes, propostes i actuacions que desenvolupen les diferents xarxes del Pla Educatiu d'Entorn en el marc de cada un dels āmbits i que coordinen de manera conjunta l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament.

logo eina

Seguint la pāgina de Facebook de L'Eina podreu cončixer les novetats, alertes i informacions rellevants sobre els diferents estudis, i consells per a l'orientaciķ i construcciķ d'itineraris que us poden ser d'utilitat. Des d'aquest espai, podeu contactar amb l'orientadora de l'Ajuntament per resoldre un dubte o solˇlictiar una visita.

AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net