www.badiadelvalles.cat

Imatge del Campionat de Catalunya de Joves Promeses de Tir. Foto cedida per la família de J. FloresEl badienc Jesús Oviedo va quedar segon en la modalitat de carrabina d'aire comprimit categoria cadet, en el Campionat de Catalunya de Joves Promeses que es va celebrar diumenge passat, a Mollet del Vallès.

En una competició molt intensa, Oviedo va aconseguir 392,8 punts, a poc més de tres punts del primer classificat, Juan Cecilia, que va obtenir una puntuació de 396,1. Jesús Oviedo iguala, així, el resultat que va aconseguir l'any passat el també badienc Joel Flores que, enguany, ha obtingut la vuitena posició, amb un total de 381,6 punts.

Es dóna la circumstància que els dos tiradors badiencs, que competeixen amb el Club Tir Sabadell, han estat distingits aquest any tant a la gala de la Nit de l'Esport -tercer (J. Flores) i cinquè (J. Oviedo) en la categoria de Millor promesa esportiva- i, més recentment, en la recepció als esportistes badiencs més destacats de la temporada, que es va celebrar divendres passat coincidint amb la Festa Major.

Joel Flores, amb el tinent d'alcadessa de l'Àrea de Presidència i regidor d'Esports, Josep Martínez, i l'alcaldessa, Eva Menor, en la recepció als esportistes més destacats de la temporada  Jesús Oviedo, amb el tinent d'alcadessa de l'Àrea de Presidència i regidor d'Esports, Josep Martínez, i l'alcaldessa, Eva Menor, en la recepció als esportistes més destacats de la temporada

Publicat el 21.06.2017