www.badiadelvalles.cat
Se suspenen els actes relacionats amb el Dance Expression Day de divendres i dissabte per la gran probabilitat de precipitacions. La 7a edició d´aquesta activitat centrada en el ball i la dansa preveia dedicar el divendres 13 d´abril a tallers de pintar cares i maquillatge facial, i tallers de dibuix i dansa, realitzats a la plaça de l´Ajuntament i dinamitzats per adolescents de Badia i pensats per al més petits.

El dissabte 14 es tenia previst realitzar tres tallers a càrrec de professionals de la dansa i dedicats al Hip Hop, Dance Hall i B-Boying i exhibicions que tindrien lloc al Parc Joan Oliver.

Malauradament, com totes aquestes activitats tindrien lloc a l´aire lliure i les previsions meteorològiques indiquen una molt alta probabilitat de pluges ambdós dies, s´ha decidit la seva suspensió.  

El Dance Expressión Day és una iniciativa organitzada per un grup de joves de Badia del Vallès amb la col·laboració de l´Ajuntament, servei d´adolescència i de l´associació esportiva MésQueEsport.

Publicat el 11.04.2018