Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els actes del Dance Expression Day, suspesos per motius meteorològics
Imatge del Dance Expression Day
Se suspenen els actes relacionats amb el Dance Expression Day de divendres i dissabte per la gran probabilitat de precipitacions. La 7a edició d'aquesta activitat centrada en el ball i la dansa preveia dedicar el divendres 13 d'abril a tallers de pintar cares i maquillatge facial, i tallers de dibuix i dansa, realitzats a la plaça de l'Ajuntament i dinamitzats per adolescents de Badia i pensats per al més petits.

El dissabte 14 es tenia previst realitzar tres tallers a càrrec de professionals de la dansa i dedicats al Hip Hop, Dance Hall i B-Boying i exhibicions que tindrien lloc al Parc Joan Oliver.

Malauradament, com totes aquestes activitats tindrien lloc a l'aire lliure i les previsions meteorològiques indiquen una molt alta probabilitat de pluges ambdós dies, s'ha decidit la seva suspensió.  

El Dance Expressión Day és una iniciativa organitzada per un grup de joves de Badia del Vallès amb la col·laboració de l'Ajuntament, servei d'adolescència i de l'associació esportiva MésQueEsport.

Publicat el 11.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^