www.badiadelvalles.cat
Del 17 al 20 de febrer, Badia del Vallès ofereix una sèrie d'actes culturals i lúdics per a totes les edats per apropar-nos la realitat de les diferents llengües i cultures del continent africà. La Festa proposa tota una sèrie d'activitats  que volen fomentar el multilingüisme i la defensa de totes les llengües i cultures.

Entre les activitats que es faran, destaquen un taller de dansa africana, a càrrec de l’associació cultural Inuwali Ki Fani, el 17 de febrer, a les 17.30 hores al Casal de Joves; el cafè-tertúlia “La importància de la gent gran en la transmissió de les llengües”, que tindrà lloc el 18 de febrer a les 17 hores al Casal d’Avis; jocs africans per a infants, el 19 de febrer, a les 17.30 hores, a la Plaça Major, i un taller de màscares africanes, a la mateixa hora, a la Biblioteca Vicente Aleixandre. Un dels actes principals serà la xerrada sobre el llibre “Viatge al país dels blancs”, el 19 de febrer a les 19 hores, a la Biblioteca, per part del seu autor, Ousman Umar, que explica la dura experiència personal que va viure als 12 anys, quan va fugir de Ghana cap a Europa, buscant un futur millor.

La festa finalitzarà amb la cantada de cançons de bressol africanes, per part de Maite Nguema, Justina Mbengono i Margarita Meyé, veïnes de Badia del Vallès, que tindrà lloc el 20 de gener, a les 18 hores, a la Biblioteca.

Per tenir més informació sobre totes les activitats, pots consultar el cartell.

Cartell d'activitats

La Festa de la Llengua Materna va ser instituïda per la UNESCO l’any 1999, per fomentar, arreu del món, el multilingüisme i la defensa de totes les llengües i cultures. Enguany, serà l’onzena ocasió que se celebra a Badia.

Publicat el 12.02.2020