www.badiadelvalles.cat
S'estā procedint a la retirada de les moreres afectades per la plaga de l'escarabat-vespa barrinador a l'aparcament de l'Av. de la Mediterrānia, 5-7, i la posterior substituciķ per nous arbres.

Aquesta substituciķ es fa per evitar el risc de caiguda dels arbres malalts, ja que el seu grau d'afectaciķ és molt elevat, encara que alguns semblessin exteriorment en bon estat. La retirada i substituciķ la fa la brigada de l'Ajuntament i la Fundaciķ Tallers. En total s'han retirat 9 moreres i, posteriorment, es farā la plantaciķ de 17 arbres de l'espčcie Tipuana tipu. D'aquesta manera, se substituiran totes les moreres que es van retirar, tant les que es van treure anteriorment com les de la setmana passada.

Un cop finalitzada aquesta actuaciķ es durā a terme la mateixa acciķ a l'aparcament que estā just al costat (davant  l'Av. de la Mediterrānia 24 -26). En aquest cas es talaran 29 moreres i també es substituiran per 29 tipuanes.

Hi ha previstes més accions de substituciķ d'arbres del municipi per altres de sans. La intenciķ és plantar, en total, 79 arbres nous a Badia del Vallčs.

Publicat el 04.03.2020